G-L4PCSEMQBE Foredrag af Mikkel Vale | Torup sogn

Dato Tirsdag d. 8. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Sted Torup Kirke, Torupvejen 151, 3390 Hundested

På tur med Mikkel

Præsten, der tog 75 dage på fjeldet med fiskestang, telt og notesbøger, Gud og den store natur.

I 2020 havde Mikkel Vale, sognepræst på Tuse Næs, 3 måneders studieorlov.

Han skulle studere klimateologi, men i stedet for at sidde på et bibliotek eller ved computeren med stakkevis af bøger tog han ud i ødemarken i Nordnorge, 500 km nord for polarcirklen.

Mikkel Vale i Nord Norge

Med alt for mange års erfaring inden for friluftsliv, lystfiskeri og fjeldvandring vil han fortælle om gode ting, man kan gøre - og også om det, man kan lade være med...

Foredraget henvender sig til pilgrimme, fjeldvandrere, lystfiskere, preppers, bushcraftere og folk som på en eller anden måde finder naturen interessant og bevaringsværdig.

Kom og hør Mikkel i Torup Kirke, den 8. februar kl. 19.00.

Foredraget er gratis og alle er velkomne.