G-L4PCSEMQBE Visa Versa Jazzkoncert | Torup sogn

Dato Fredag d. 11. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Torup Kirke, Torupvejen 151, 3390 Hundested
Visa Versa Jazzkoncert

Visa Versa er en dansk Flamenco Jazz trio. Musikerne er Anders Keiding på piano, Lasse Grøftehauge Jensen på flamencoguitar og sang og Emilio ’El Perito’ på perkussion og trommer.

VISA VERSA forener lyden af flamenco med den særlige tone af nordisk jazz. Trioen Visa Versa skaber et krydret samlingspunkt hvor jazz, flamenco, tango og latin komplimenterer hinanden i et intenst og stemningsfyldt univers. I den nordiske jazz finder flamencoen og tangoen nye klanglige og rytmiske muligheder - og ny musik opstår!

Gruppen nyfortolker musik af bl.a. Chick Corea, Astor Piazolla, Egberto Gismonti, Erik Satie.

Visa Versa spiller mange job under Cph Jazz Festival hvert år og gæster nu også Torup Kirke under dette års Vinter Jazz/Jazznæs.

Koncerten er gratis og alle er velkomne.