G-L4PCSEMQBE Frederiksborg Kammerkor | Torup sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Frederiksborg Kammerkor

MAJ
01

Frederiksborg Kammerkor


Dato Søndag d. 1. maj 2022, kl. 16:00
Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Frederiksborg Kammerkor

Sing me to heaven 

Frederiksborg kammerkor kommer og synger dansk og amerikansk kormusik. Repertoiret er overvejende amerikansk kormusik, men med dansk islæt i skikkelse af Rued Langgaard og Niels W. Gade.

Frederiksborg Kammerkor synger et bredt klassisk repertoire inden for både kirkelig og verdslig musik, heriblandt et stort udvalg af skandinaviske sange. Frederiksborg Kammerkor giver årligt 9 - 12 koncerter. Korets koncerter er sammensat over et tema, som giver en ramme for vores valg af musik. Herudover afholder vi vores traditionsrige jule- og sommerkoncerter, ligesom vi deltager i Frederiksborg Museets 2 - 3 musikrundvisninger på slottet, hvor koret lægger stemmer til et rundvisningstema, som museet vælger for sine gæster. Frederiksborg Kammerkor er grundlagt i 1963 med forbindelse til Frederiksborg Slotskirke, og koret har ca. 40 medlemmer. 

Korets dirigent Paul Kim kommer fra San Francisco, Californien og har studeret korledelse hos Joshua Haberman og har en mastergrad i musik fra San Francisco State University. 

Koncerten bliver opført i april måned ved Møgeltønder Kirke, ligesom vi synger en del af koncerten ved aftensang i Løgumkloster Kirke og på Vadehavscenteret.