• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 17. november 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Romantikkens Mestre - En orgelkoncert med Martin Aaskilde

Søndag d. 17. november kl. 16 i Lynæs Kirke

Romantikkens mestre har alle både musikalske og personlige relationer til hinanden. Således blev Brahms' navn slået fast af Felix Mendelssohn, da Mendelssohn skrev en rosende anmeldelse af en af Brahms' turnéer i Tyskland. Dermed fik Schumann øjnene op for Brahms' musik og der blev hurtigt dannet et tæt venskab mellem Brahms og Schumann – men, krydret med ulykkelig kærlighed! Brahms var nemlig til sin død ulykkeligt forelsket i Schumanns kone, Clara. Og selv efter Schumanns død forblev Brahms og Clara kun venner. Niels W. Gade blev assistent for Mendelssohn i Leipzig og senere gift med Hartmanns datter, Sophie.

Derfor – kom til orgelkoncert i Lynæs Kirke. Og få et brag af en romantisk historie præsenteret på orgel når kirkens tidligere organist, Martin Aaskilde, gæster Hundested!

Gratis indgang. Kirkebil kan bestilles af sognets beboere.

Laura Daugule
Kirkebakken 5, 3390 Hundested, Danmark