G-L4PCSEMQBE Koncert i Lynæs Kirke | Torup sogn

Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Ole Worm, Mathias Fyhn
Koncert i Lynæs Kirke

Matias Fyhn på cello og Ole Worm på orgel og flygel. Musik af Gabirel, Bach Pärt og Brahms

Måske har du allerede mødt, Matias Fyhn, vores venlige og imødekommende nye kirketjenervikar, som også indimellem fungerer som kirkesanger-vikar. Men Matias er egentlig professionel klassisk cellist! Han er nyuddannet fra Konservatoriet i Odense, hvor han gik hos Dorothea Wolff og Niels Ullner, samt Malmø, hvor han studerede hos Andreas Brantelid.

I samarbejde med organist Ole Worm vil han præsentere celloen på smukkeste vis, fra renæssancemusik af Gabrieli over en meditativ Bach Cello-solosuite til Arvo Pärts evighedsmusik, ”Spiegel im Spiegel. For endelig at slutte med Brahms mesterværk, Sonate Nr.1 i e-mol. Og Brahms er bare allerbedst, når han skriver kammermusik!”

Arrangementet er gratis